Vergoeding

Vergoeding kosten therapie uit aanvullende zorgverzekering per 1 januari 2017.

Als u een aanvullende verzekering heeft, dan is het mogelijk om de therapie daaruit te laten vergoeden. Wellicht is dat zelfs financieel voordeliger dan wanneer de vergoeding uit het basis pakket komt aangezien u géén eigen risico betaalt als u gebruik maakt van de aanvullende verzekering. Afhankelijk van uw zorgverzekering wordt een deel of percentage of het totaal bedrag van de kosten vergoed.

Als registertherapeut aanvullende gezondheidszorg ben ik niet verplicht om een behandelplan bij de zorgverzekeraar in te dienen. Daarmee is uw privacy volledig gegarandeerd.

Therapie tarief voor 55 minuten: € 89,00

Een overzicht van de zorgverzekeraars en diens vergoedingen vindt u hier voor de NFG en/of hier voor de LVPW.

Betaling van consulten vindt onmiddellijk na het consult plaats.  Bij voorkeur middels pin. U ontvangt de factuur via de mail. Deze kunt u direct indienen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Loopbaanbegeleiding

Pakkettarief loopbaanbegeleiding: € 490 excl. btw

– incl. assessment & 2 uur intensieve persoonlijke begeleiding

Coaching

Coach en advies uurtarief: € 125,- excl. btw

Psychologisch assessment zelfinzicht: € 290,-

Voor eerste EMDR sessies en intake afspraken destructieve relaties worden  altijd 1,5 uur ingeplanned.

  • Veel werkgevers hebben een potje waaruit een loopbaantraject betaald kan worden, zeker in het geval van dreigende burn-out,  ontslag of een reorganisatie. Vraag eens naar de mogelijkheden bij de afdeling P&O.
  • Om gelijk goed voorbereid en zorgvuldig te werk te gaan krijgt u eerst een aanmeldingsformulier met het verzoek om dit zo volledig mogelijk in te vullen. U dient dit voor de eerste afspraak terug te sturen.
  • Geannuleerde afspraken worden niet in rekening gebracht mits 24 uur voor aanvang afgezegd. Daarna ben ik helaas genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

Privacy reglement (klik hier)